Bygg&Fixa – läs online, kollar tidigare utgåvor samt 100-tals valfria Hem, trädgård tidningar

2019-02-28 Av av admin
Bygg&Fixa – läs online, kollar tidigare utgåvor samt 100-tals valfria Hem, trädgård tidningar

Om du gillar tidningen Bygg&Fixa så ska du testa Readly

Under Readlys  Hem, trädgård kategori hitta du dina favorittidningar och ALLA titlar ingår till en och samma låga månadskostnad.  Läs, ladda ner och spara över 3 800 tidningar i många olika kategorier.  Ännu bättre är att hela familjen kan välja sin favorit – eftersom 5 användare ingår i Readlys grundtjänst.

 

Vill du veta mer om tidningen Bygg&Fixa? :  Bygg en altan, en pool eller ett extra hus på tomten. Läs om sommarens roligaste projekt i det nya numret av BYGG&FIXA. Kan en vanlig hemmafixare våga sig på att bygga en pool själv? Ja, det går. Om förarbetet är grundligt gjort, du har gjort din research på nätet och bland proffsen och du är noggrann när du bygger. BYGG&FIXA följer ett poolbygge steg för steg och tipsar om sju favoriter i vår poolguide. Många längtar efter en öppen altan eller ett uterum med tak. Steget mellan dröm och verklighet behöver inte vara så långt. Snickaren Jan-Erik Eklund visar hur han bygger en altan steg för steg och delar med sig av sina bästa tips för altanbygget. Ett betydligt enklare projekt som du kan göra på några timmar är att snickra ihop en dekorativ och praktisk hylla till blommorna. Att låta en robot klippa gräset är en trend som växer. I Sverige säljs det fler robotgräsklippare per person än i något annat land och marknaden ökar. Vi har testat 9 klippare och hittat en vinnare. Missa inte friggebodsguiden med tio moderna och bygglovsfria småhus! Det och mycket mer kan du läsa i BYGG&FIXA.


Readly Kampanj - 1 månad för endast 9:-Mer om Readly : Readly är Sveriges ledande online tjänst för obegränsad läsning i surfplattan, datorn och mobilen. Med Readly väljer du och kan läsa bland nästan magasin titlar – svenska och internationella. Passa på och bläddra bland internationella titlar under kategori Hem, trädgård och lär dig lite engelska / tyska samtidigt! 😉

 

  • Noll bindningstid –  Du bestämma! Avsluta precis när du vill
  • Något för alla – Utöver Bygg&Fixa finns 3 843 titlar –  något för alla alltså
  • Tillgängligt överallt – Läs Bygg&Fixa offline, ladda ned och spara
  • Dela med alla i familjen – upp till 5 användare på ett och samma konto
  • Obegränsad tillgång – läs både gamla och nya utgåvor av bl.a. Bygg&Fixa
  • Ingen leveranskostnader – allt finns online  – ingen mördade träd eller skräphög hemma!

Testa Readly nu för endast 9:-!